Juniortennis

I Horsens Tennis Klub er der juniortræning for alle aldre fra 4-18 år, og vi tilstræber træning på mange niveauer.

Juniortennis har en høj prioritet i Horsens Tennis Klub og vi udvikler løbende. Vi nærmer os 100 juniormedlemmer.

Vi kan tilbyde tennis træning hele året rundt, da vi er den eneste klub i Horsens, der har en indendørs tennis hal. Der er ikke træning i skolernes ferieuger, samt helligdage.

Vi tilbyder gratis prøvetræning et par gange, inden man behøver at bestemme sig for at blive medlem. Kommer man til prøvetræning, har vi tennisketchere, som vi låner ud. Det betyder, at du ikke behøver bruge penge på udstyr, kontigent og træningsgebyr mv. før du ved, at dit barn har lyst til at spille tennis.

For at træne på et hold skal man være medlem, dvs betale kontingent. Derudover betales for træning for udesæson og/eller vintersæson. Kontigent betales her og træning betales her

For spørgsmål omkring, hvilket hold, der vil passe til dit barns alder og evt niveau, kan du kontakte Thomas på brogaard33@gmail.com

Vi glæder os til at se dig.

Bestyrelsen og trænerne

Nuværende spilleplan udendørs 2022 (ændringer kan forekomme):