Som medlem af Horsens Tennis Klub får du adgang til 7 udendørs grusbaner, 1 streetbane m/ slåmur, 1 indendørs tennishal med bad/omklædning, samt mulighed for kvalitetstræning, socialt samvær og sjovt spil på mange niveauer.

Dagens medlemstal (23. april): 359

MAJ TILBUD (FAMILIEMEDLEMSSKAB) TIL 2000 KR
Køb et familie/husstandskontigent i maj måned til 2000 kr (normalpris 2600) inkl. 2 ketsjere og 1 rør bolde (gælder kun nye familier, der ikke har været familiemedlemmer de seneste tre sæsoner).

6 GRUSBANER OG STREETBANE ER ÅBEN FOR SPIL
Alle grusbaner (undtagen bane 2) er klar til spil. Asfaltbanen 8 er også fortsat åben. Der er adgang til toiletter og kortvarig omklædning - ikke bad. Hallen er også igen åben for booking til 60kr/time (Husk coronapas ved 19-69år).

AFHOLDELSE AF DEN UDSATTE 2020-GENERALFORSAMLING DEN 20. MAJ 2021 KL. 18
Den udsatte generalforsamling for 2020 afholdes 20. maj 2021 kl. 18. Generalforsamlingen afholdes udendørs, hvor vi pt. må forsamles 50 personer. Mere information følger.

ASFALT/STREETBANE 
Asfaltbanen er henover vinteren blevet renset, opstreget og repareret. Den er klar og kan fremover bookes som bane 8.  

JUNIORTRÆNING
Juniorsæsonen udendørs er så småt igang og vi er startet op med 6 hold fordelt over mandag til torsdag. Den foreløbige spilleplan ses her. Ændringer kan forekomme. Læs mere om juniortennis her. Tilmelding og betaling her. Vi har også tumletennis for de små (3-5 år). Læs mere her. I tilfælde af regn, går vi indendørs i hallen (HUSK indendørssko).

TRÆNING/SPIL
Vi har forskellige spil og træningstilbud, bl.a. voksenintroduktion. Se alle nuværende træningstilbud her. Der vil løbende komme flere hold og spiltilbud og har du/I et forslag, hører vi gerne om det. Måske kan det stables på benene.

NYT MEDLEM
Som kontigentmedlem har du adgang til klubbens faciliteter og baner. Ønsker du at prøve først, har vi gratis prøvetime og evt låneketsjer på et af vores hold. For spørgsmål kan klubben kontaktes herKlar til at blive medlem? Opret først en profil her og betal kontingent i bookingsystemet her.  

NYE PARKERINGSKORT 
Det er tid til udskiftning af parkeringskort. De nye kort, som gælder i 2021 og 2022, vil blive udleveret til medlemmer. De nye parkeringskort udleveres ved henvendelse til Birgit, Thomas eller Jacob. 

LEJ EN BANE
Oprettelse af profil uden betaling giver ikke adgang til spil. Der kan enten betales kontingent her eller lejes en udendørsbane. Det koster 100 kr. pr. udendørsbane pr. time. Betaling sker på Mobilepay til 81488 med teksten 'baneleje'. Indendørsbane kan kun bookes som gæst med et medlem eller med et gyldigt medlemskab.

OK SPONSORAFTALE
Klubben indgik i 2020 en aftale med OK, dvs hver gang du tanker brændstof ved OK via benzinkort eller app, støtter OK klubben med 5 øre pr. liter (husk at vælge Horsens Tennis Klub som klub). Vælger du også at modtage el fra OK, fordobles støtten til 10 øre pr. liter. Og pga. covid-situationen får alle klubber 30% ekstra fra OK frem til maj 2021.
Se mere her og hent OK's App her
 

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle