Som medlem af Horsens Tennis Klub får du adgang til 7 udendørs grusbaner, 1 streetbane m/ slåmur, 1 indendørs tennishal med bad/omklædning, samt mulighed for træning, socialt samvær og sjovt spil på mange niveauer.

Nuværende medlemstal: 324
Status: Alle baner er åben for spil


ÅBEN TENNIS I OKTOBER

Prøv at spille tennis helt gratis - gælder også for gæstespillere til medlemmer.

Baner kan ikke bookes, men klik ind på banebooking og se, hvor og hvornår der er en ledig bane. Vi henviser til at benytte bane 4-8. Mangler I ketsjer og bolde, kan de lånes og ligger under klubbens halvtag. Der er også mulighed for prøvetime i hallen. Kontakt Thomas på sms/tlf 53535330 for info/tilmelding 

OKTOBER TILBUD 1/2 SÆSON
Spil tennis frit udendørs frem til frosten sætter ind. Og spil indendørs til lav timepris henover vinteren. Bliv medlem resten af sæsonen frem til 1/5/2022 for kun 400 kr. eller som familie/husstand for kun 1200 kr. BONUS: få gratis ketsjer og 1 rør bolde. Opret en profil her i systemet og betal derefter under "1/2 sæson - oktober tilbud". Som medlem har du desuden adgang til alle klubhusets faciliteter, træningstilbud og låneketsjere. Kontakt Thomas på sms/tlf. 53535330 for spørgsmål mv.

PARKERING
For at tilgodese naboerne og sikre en smidig trafikafvikling på Bøghsgade, skal vi henstille til, at medlemmer parkerer på klubbens parkeringsplads på Kraghsvej. Der er gratis 2 timers parkering (husk at stille skiven), men ønsker man yderligere tid er der parkeringskort i klubhuset i caféen. Klubben kan ikke refundere evt. parkeringsafgifter.

INDENDØRS TENNIS
Horsens Tennis Klub råder over en tennishal med en ægte ATP hardcore tennisbane. Det er kun muligt at booke banen som kontingentmedlem enten som løse timer eller køb en fast tid henover vintersæsonen (læs mere her).

NYT MEDLEM
Som kontingentmedlem har du adgang til alle klubbens faciliteter, baner og tilbud. Prøvetime er muligt udendørs i form af "Pay And Play" (læs mere under "lej en bane"). For spørgsmål kan klubben kontaktes her. Er du klar til at blive medlem? Opret først en profil her og betal kontingent i bookingsystemet her. Bemærk: oprettelse af profil uden betaling af kontingent giver ikke adgang til spil.

JUNIORTRÆNING
Juniorsæsonen indendørs 2021/22 indeholder 6 hold fordelt over mandag til torsdag. Den nuværende spilleplan, samt anden relevant info ses her. Er du ny og ønsker at prøvetræne: læs mere her.

TRÆNING/SPIL
Vi har forskellige spil og træningstilbud, bl.a. voksenintroduktion. Se alle nuværende træningstilbud her. Der vil løbende komme flere hold og spiltilbud og har du/I et forslag, hører vi gerne om det. Måske kan det stables på benene. 

LEJ EN UDENDØRSBANE
Der kan lejes en udendørsbane som "Pay And Play". Det koster 100 kr. pr. udendørsbane pr. time. Betaling sker FØR spilstart via Mobilepay til 81488 med teksten 'baneleje', som samtidig er dokumentation ved evt. kontrol. Banen kan ikke bookes, men tjek gerne, hvor der er en ledig bane før spilstart her. Bemærk: brug gerne bane 4-7. Indendørsbanen kan kun bookes som gæst med et medlem eller med et gyldigt medlemskab.

OK SPONSORAFTALE
Klubben indgik i 2020 en aftale med OK, dvs hver gang du tanker brændstof ved OK via benzinkort eller app, støtter OK klubben med 5 øre pr. liter (husk at vælge Horsens Tennis Klub som klub). Vælger du også at modtage el fra OK, fordobles støtten til 10 øre pr. liter. Se mere her og hent OK's App her.


Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle