Som medlem af Horsens Tennis Klub får du adgang til 7 udendørs grusbaner, 1 streetbane m/ slåmur, 1 indendørs tennishal med bad/omklædning, samt mulighed for træning, socialt samvær og sjovt spil på mange niveauer.

Nuværende medlemstal: 330
Status: Hallen er åben for spil


KOM IGANG MED TENNIS

Horsens Tennis Klub råder over en super tennisbane i den gamle charmerende tennishal

Med et vintermedlemsskab er der adgang til at booke tennisbanen til lav timepris (40-60 kr. pr. halve time) frem til 1. maj 2022 (vælg "Vinter 1/2 sæson"). Oprettelse og betaling foregår her. Der er særligt mange ledige tider i tidsrummet 05-10 i hverdage, samt fredage og weekend. Se belægningen her. I hallen findes desuden låneketsjere og bolde. 


JUNIORTRÆNING
Juniorsæsonen indendørs 2021/22 indeholder 6 hold fordelt over mandag til torsdag - og der er stadig ledige pladser. Den nuværende spilleplan, samt anden relevant info ses her. Er du ny og ønsker at prøvetræne: læs mere her.

TENNISAKTIV 60+
Spiller double indendørs. Læs mere her.

TRÆNING/SPIL
Vi har forskellige spil og træningstilbud, bl.a. voksenintroduktion (stadig ledige pladser, se her). Alle nuværende træningstilbud kan ses her. Der vil løbende komme flere hold og spiltilbud og har du/I et forslag, hører vi gerne om det. Måske kan det stables på benene.

PARKERING
For at tilgodese naboerne og sikre en smidig trafikafvikling på Bøghsgade, skal vi henstille til, at medlemmer parkerer på klubbens parkeringsplads på Kraghsvej. Der er gratis 2 timers parkering (husk at stille skiven), men ønsker man yderligere tid er der parkeringskort i klubhuset i caféen. Klubben kan ikke refundere evt. parkeringsafgifter.

OK SPONSORAFTALE
Klubben indgik i 2020 en aftale med OK, dvs hver gang du tanker brændstof ved OK via benzinkort eller app, støtter OK klubben med 5 øre pr. liter (husk at vælge Horsens Tennis Klub som klub). Vælger du også at modtage el fra OK, fordobles støtten til 10 øre pr. liter. Se mere her og hent OK's App her.

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle