Som medlem af Horsens Tennis Klub får du adgang til 7 udendørs grusbaner, 1 streetbane m/ slåmur, 1 indendørs tennishal med bad/omklædning, samt mulighed for kvalitetstræning, socialt samvær og sjovt spil på mange niveauer.

Dagens medlemstal (8. december): 349

KLARGØRING AF BANER OG ANLÆG LØRDAG D. 13. MARTS I TIDSRUMMET 10-17
Da det igen er blevet muligt at dyrke udendørsidræt op til 25 personer, vil vi gøre banerne klar hurtigst muligt, så vi kan genoptage spil og holdtræning. Grus og container er bestilt, men vi mangler så mange hænder som muligt fra medlemmer, forældre m.fl. til at give en hånd med. Tilmelding på sms til Jacob 25295622, Thomas 53535330 eller Lars 23806940. Skriv hvilket tidsinterval du kan hjælpe, så vi kan koordinere ud fra forsamlingsloftet. Der vil være sandwich, kage, kaffe, sodavand og øl til alle der giver en hånd med. VI HÅBER AT SE RIGTIG MANGE, SÅ VI KAN TAGE BANERNE I BRUG SNAREST. Indendørsfaciliteterne er fortsat lukket ned.
Vi opdaterer løbende på Facebook.

ASFALT/STREETBANE
Asfaltbanen er henover vinteren blevet renset, opstreget og repareret. Den kan fremover bookes som bane 8.

NYE PARKERINGSKORT
Det er tid til udskiftning af parkeringskort. De nye kort, som gælder i 2021 og 2022, vil blive udleveret til medlemmer. De nye parkeringskort udleveres ved henvendelse til Birgit, Thomas eller Jacob.

JUNIORTRÆNING
Læs mere her og se de nuværende træningstider og hold her. Tilmelding og betaling foregår her.

TRÆNINGSTILBUD
Se nuværende træningstilbud her

Se priser her. Alle er velkommen til gratis prøvetime på et af vores hold. For spørgsmål kan klubben kontaktes herKlar til at blive medlem? Opret først en profil her og dernæst betales kontingent i klubbens bookingsystem her

LEJ EN BANE
Oprettelse af profil uden betaling giver ikke adgang til spil for ikke-medlemmer. Er du ikke medlem kan du enten betale kontingent her eller leje en udendørsbane. Det koster 100 kr. pr. udendørsbane pr. time. Betaling sker på Mobilepay til 81488 med teksten 'baneleje'. Indendørsbane kan kun bookes som gæst med et medlem eller med et gyldigt medlemskab.

OK SPONSORAFTALE
Klubben indgik i 2020 en aftale med OK, dvs hver gang du tanker brændstof ved OK via benzinkort eller app, støtter OK klubben med 5 øre pr. liter (husk at vælge Horsens Tennis Klub som klub). Vælger du også at modtage el fra OK, fordobles støtten til 10 øre pr. liter. Og pga. covid-situationen får alle klubber 30% ekstra fra OK frem til maj 2021.
Se mere her og hent OK's App her