Som medlem af Horsens Tennis Klub får du adgang til 7 udendørs grusbaner, 1 streetbane m/ slåmur, 1 indendørs tennishal med bad/omklædning, samt mulighed for træning, socialt samvær og sjovt spil på mange niveauer.

Nuværende medlemstal (23. april): 359

Status: Alle 7 grusbaner er åben for spil, samt asfaltbanen (nr. 8). Hallen er også åben for booking/spil og der er normal adgang til klubhuset inkl. toiletter og omklædning. Det er gratis at holde 2 timer på parkeringspladsen, men husk at stille skiven. Der er P-beviser i klubhuset, for ophold over 2 timer.

 

INDENDØRS TENNIS
Horsens Tennis Klub råder over en tennishal med en ægte ATP hardcore tennisbane. Det er kun muligt at booke banen som kontingentmedlem enten som løse timer eller køb en fast tid henover vintersæsonen (læs mere her).

NYT MEDLEM
Som kontingentmedlem har du adgang til alle klubbens faciliteter, baner og tilbud. Prøvetime er muligt udendørs i form af "Pay And Play" (læs mere under "lej en bane"). For spørgsmål kan klubben kontaktes her. Er du klar til at blive medlem? Opret først en profil her og betal kontingent i bookingsystemet her. Bemærk: oprettelse af profil uden betaling af kontingent giver ikke adgang til spil.

JUNIORTRÆNING
Juniorsæsonen udendørs er igang med 6 hold fordelt over mandag til torsdag. Den nuværende spilleplan, samt anden relevant info ses her. Er du ny og ønsker at prøvetræne: læs mere her. Vi har også tumletennis for de små (3-5 år). Læs mere her.

TRÆNING/SPIL
Vi har forskellige spil og træningstilbud, bl.a. voksenintroduktion. Se alle nuværende træningstilbud her. Der vil løbende komme flere hold og spiltilbud og har du/I et forslag, hører vi gerne om det. Måske kan det stables på benene. 

LEJ EN UDENDØRSBANE
Der kan lejes en udendørsbane som "Pay And Play". Det koster 100 kr. pr. udendørsbane pr. time. Betaling sker FØR spilstart via Mobilepay til 81488 med teksten 'baneleje', som samtidig er dokumentation ved evt. kontrol. Banen kan ikke bookes, men tjek gerne, hvor der er en ledig bane før spilstart her. Bemærk: brug gerne bane 4-7. Indendørsbanen kan kun bookes som gæst med et medlem eller med et gyldigt medlemskab.

 

GENERALFORSAMLING
Læs referatet fra den udsatte 2020 generalforsamling, som blev afholdt 20. maj 2021, her.

 

OK SPONSORAFTALE
Klubben indgik i 2020 en aftale med OK, dvs hver gang du tanker brændstof ved OK via benzinkort eller app, støtter OK klubben med 5 øre pr. liter (husk at vælge Horsens Tennis Klub som klub). Vælger du også at modtage el fra OK, fordobles støtten til 10 øre pr. liter. Se mere her og hent OK's App her.


Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle