Som medlem af Horsens Tennis Klub får du adgang til 7 udendørs grusbaner, 1 streetbane m/ slåmur, 1 indendørs tennishal med bad/omklædning, samt mulighed for kvalitetstræning, socialt samvær og sjovt spil på mange niveauer.

Dagens medlemstal (23. april): 359

GENÅBNING: Alle 7 grusbaner er klar til spil, samt asfaltbanen 8. Hallen er igen åben for booking/spil til 30kr/30min og der er adgang til klubhuset inkl. toiletter og omklædning.  

 

JUNIORTRÆNING
Juniorsæsonen udendørs er igang med 6 hold fordelt over mandag til torsdag. Den foreløbige spilleplan ses her. Ændringer kan forekomme. Er du ny og ønsker at prøvetræne: læs mere her. Tilmelding og betaling her. Vi har også tumletennis for de små (3-5 år). Læs mere her.

TRÆNING/SPIL
Vi har forskellige spil og træningstilbud, bl.a. voksenintroduktion. Se alle nuværende træningstilbud her. Der vil løbende komme flere hold og spiltilbud og har du/I et forslag, hører vi gerne om det. Måske kan det stables på benene.

NYT MEDLEM
Som kontigentmedlem har du adgang til klubbens faciliteter, baner og tilbud. Prøvetime er muligt i form af "pay and play" (læs mere under "lej en bane"). For spørgsmål kan klubben kontaktes her. Er du klar til at blive medlem? Opret først en profil her og betal kontingent i bookingsystemet her.  

 

LEJ EN BANE
Der kan lejes en udendørsbane som "pay and play". Det koster 100 kr. pr. udendørsbane pr. time. Betaling sker før spilstart via Mobilepay til 81488 med teksten 'baneleje'. Dette er samtidig dokumentation ved evt. kontrol. Indendørsbane kan kun bookes som gæst med et medlem eller med et gyldigt medlemskab.

 

GENERALFORSAMLING
Læs referatet fra den udsatte 2020 generalforsamling, som blev afholdt 20. maj 2021, her.

 

OK SPONSORAFTALE
Klubben indgik i 2020 en aftale med OK, dvs hver gang du tanker brændstof ved OK via benzinkort eller app, støtter OK klubben med 5 øre pr. liter (husk at vælge Horsens Tennis Klub som klub). Vælger du også at modtage el fra OK, fordobles støtten til 10 øre pr. liter. Se mere her og hent OK's App her.

 

 

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle