Som medlem af Horsens Tennis Klub får du adgang til 5 udendørs grusbaner (april-oktober), 2 helårs hybrid-grusbaner, 1 indendørs tennishal, klublokaler (m/ køkken, bordtennis, omklædning/bad), samt mulighed for træning, drop in spil, klubarrangementer og socialt samvær.

Nuværende medlemstal: 270


UDENDØRS SÆSONEN ER SÅ SMÅT IGANG: Udendørs Hybridbane 1 og grusbane 4-7 er ÅBEN.

NY SÆSON/TRÆK FRA 27/4 - DER SENDES MAIL UD 24/4 MED BETALINGSINFO. HER ER SÅ MULIGHED FOR AT FORTSÆTTE, OPSIGE ELLER ÆNDRE MEDLEMSSKAB. VI GLÆDER OS TIL DEN NYE SÆSON MED NOGLE AF JYLLANDS BEDSTE TENNISBANER, FLOTTESTE/HYGGELIGSTE ANLÆG, SAMT MANGE SPILAKTIVITETER MV

NY UDENDØRS HYBRID-GRUSBANE er ÅBEN og gratis at booke for alle medlemmer. 

STANDERHEJSNING OG TENNISSPORTENS DAG 27/4 kl. 10-13 (ÅBENT HUS FOR NYE - 25% RABAT PÅ DAGEN PÅ NYE HELÅRS MEDLEMSSKABER  (SOM IKKE HAR VÆRET HELÅRSMEDLEM DE SIDSTE 3 ÅR), DVS OGSÅ FOR NUVÆRENDE VINTERMEDLEMMER, DER VIL OPGRADERE TIL HELÅRS. DET ER DOG OGSÅ MULIGT AT BLIVE MEDLEM TIL NORMAL PRIS ALLEREDE NU OG DERMED FÅ APRIL INKL.

TRÆNINGSHOLD OG DROP IN STARTER OP I UGEN FRA D. 29. APRIL - TILMELDING HER


NYHED - KLUBTØJ
Der er lavet en aftale med Ketshop/Head, hvor der kan købes klubtøj med klublogo direkte og til en god pris. Tøjserien er fra Head og de blå farver passer rigtig godt til Horsens Tennis Klub. Ved evt spørgsmål mv, kontakt Ketshop. Tøjet købes her

NYT MEDLEM
Du melder dig ind i Horsens Tennis Klub ved først at oprette en medlemsprofil i klubbens system og derefter betaler for medlemsskab med enten kreditkort eller Mobilepay. Se medlemsskaber og priser her. Der er låneketsjere og bolde under halvtaget. 

JUNIORTRÆNING/SPIL
Juniorsæsonen udendørs starter fra 29. april og løber frem til efterårsferien 2024. Læs mere og køb træning her: Husk betaling for både træning+kontingent. Er du ny og ønsker at prøvetræne, læs mere her

VOKSENTRÆNING, INTRO, DROP IN OG SPIL
Klubben har forskellige spil og træningstilbud. Alle nuværende tilbud ses her.

KLUBARRANGEMENTER
Klubben afholder løbende arrangementer. Eller har du et forslag og kan være med-arrangør. Nuværende events ses her 

INDENDØRS TENNIS
Alle medlemmer kan betale, booke og spille i hallen hele året via bookingsystemet. Banen er en ægte ATP hard court. HUSK at anvende rene sko uden mørke såler. Betal og book via bookingsystemet. Der er låneketsjere og bolde i hallen.

BOLDKANON I HALLEN
Alle medlemmer kan benytte boldkanonen. Den koster 30 kr/time i leje, som overføres via Mobilepay 81488. Træner man på egen hånd, kan der bookes med "Boldkanon" i systemet. Boldkanonen må kun anvendes indendørs.

TURNERINGSHOLD
Hold, spilletider og resultater kan ses her: https://dtf.tournamentsoftware.com/association/group/C9A7F821-BDE1-4300-8028-BCF76C0AC865 i Tournament Software kan der også findes aktuelle tennisstævner.

Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram