Som medlem af Horsens Tennis Klub får du adgang til 7 udendørs grusbaner, 1 streetbane m/ slåmur, 1 indendørs tennishal med bad/omklædning, samt mulighed for træning, socialt samvær og sjovt spil på mange niveauer.

Nuværende medlemstal: 344
Status: Hal, streetbane og alle grusbaner er åben for spil

HELE TENNISANLÆGGET ER ÅBENT FOR UDESÆSONEN

Velkommen i klubben til nye og gamle medlemmer. Se nedenstående for nærmere info...

KLUBARRANGEMENTER
Der afholdes løbende klubarrangementer, som ville kunne ses her

Du melder dig ind i Horsens Tennis Klub ved først at oprette en medlemsprofil i klubbens system og derefter betaler for medlemsskab med enten kreditkort eller Mobilepay. Se medlemsskaber og priser her. Ved spørgsmål kontakt Thomas på brogaard33@gmail.com

JUNIORTRÆNING
Juniorsæsonen udendørs 2022 løber fra 2. maj - 13. oktober. Husk betaling for træning+kontingent. Se info mv her. Er du ny og ønsker at prøvetræne, læs mere her

VOKSENTRÆNING/SPIL
Klubben har forskellige spil og træningstilbud, bl.a. voksenintroduktion, voksentræning og sociale spilaftener. Alle nuværende tilbud kan ses her. Der vil løbende komme flere hold og spiltilbud og har du/I et forslag, hører vi gerne om det. Måske kan det stables på benene.

OK SPONSORAFTALE
Klubben indgik i 2020 en aftale med OK, dvs hver gang du tanker brændstof ved OK via benzinkort eller app, støtter OK klubben med 5 øre pr. liter (husk at vælge Horsens Tennis Klub som klub). Vælger du også at modtage el fra OK, fordobles støtten til 10 øre pr. liter. Se mere her og hent OK's App her.