Maj 2024 - April 2025 24.04.2024  -  30.04.2025
Vejledning
  • Nogle hold er gratis og nogle koster et gebyr. Se nærmere detaljer under hver holdbeskrivelse.
  • Der kan betales med kreditkort eller Mobilepay
  • Husk et aktivt medlemsskab
  • Vil du gerne tilmeldes et hold midt i sæsonen kan der i nogle tilfælde være mulighed for en reduceret pris. Kontakt klubben
  • Har du/I et forslag til et hold, så tøv ikke med at foreslå det, måske kan vi realisere det:)

Voksen intro/begyndere (VI)

Voksenintroduktion er "minikursus" for begyndere og nyere medlemmer, hvor der bliver undervist i basale teknikker (greb, forhånd, baghånd, serv, flugtning, smash mv), samt spilintroduktion, taktik mv. Det vil også være her man f.eks. kan finde spillemakkere, møde nogle fra klubben, stille spørgsmål mv. Det er hyggeligt, sjovt og lærerigt. Bolde er inklusiv og det er muligt at låne en ketsjer. Al træning (både junior og voksen) i klubben følger skolerne, dvs ingen træning i skoleferier og på helligdage.

Voksenintro kører løbende som " in", dvs man kan starte når det passer ind. Voksenintro kører som udgangspunkt tirsdage.

Tilmelding/betaling kun nødvendigt én gang via systemet.

Tilmeld/Læs mere - (1)

Voksen træning (VT)

Voksentræning er next step for letøvede, øvede eller meget øvede, som ønsker mere træning. Det foregår oftest som et forløb og koster et beløb. Dog er nogle hold gratis som medlem. Se nærmere beskrivelse under de enkelte hold. Betaling via klubmodulsystemet herunder. Al træning (junior og voksen) i klubben følger skolerne, dvs ingen træning i skoleferier og på helligdage.

Man skal være medlem for at deltage. Når der er tilmeldt/betalt, møder man bare op til træning.

Tilmeld/Læs mere - (1)

Drop-in (DR)

Drop-in tilbud tager udgangspunkt i spil og specifikke målgrupper. Det er uden træner, men der kan være en tovholder. Man skal være medlem for at deltage, men det er muligt at prøve én gang uden medlemskab. Der er låneketsjere og bolde under halvtaget. Baner er booket på forhånd, tjek hvilke i booking. 

Tilmeld/Læs mere - (4)

Junior træning (JT)

Juniortræning/spil (med træner)

Udendørstræningen løber fra 29. april og frem til efterårsferien 2024. Det er dog muligt at starte løbende. Det koster 500 kr for 1 x ugentlig træning. Dvs 2 x ugentligt koster 1000 kr osv. Derudover skal man have et medlemsskab. (For U10 betales dog kun 500 kr og der kan spilles på begge hold).

Betaling foregår via klubmodul nedenfor ELLER via Mobilepay til 81488 med teksten "juniortræning + navn".

Man skal være medlem for at træne (men nye kan prøvetræne 2 gange gratis). Klubben har låneketsjere. Oprettelse og betaling af medlemsskab her

Al træning i klubben følger skolerne, dvs ingen træning i skoleferier og på helligdage. Ved individuelt afbud, er det ikke nødvendigt at informere klubben/trænerne. Ved aflysning (f.eks. for meget regn), sender klubben info ud i så god tid som muligt på sms og/eller FB.


Tilmeld/Læs mere - (8)
Hold i dag

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle

Instagram