Horsens Tennis Klub - tennis for hele familien
Prices, options, how to try tennis and find players
Priser, muligheder, prøv at spille tennis og find en makker.

Det sker Horsens Tennis Klub 2019
Klubben 2019 (datoer med rødt = ingen senior- og juniortræning)

VIGTIGT INFORMATION
Skt. Ib. Skole har lejet anlægget den 27. juni i tidsrummet 9-11 i forbindelse med deres årlige sportsdag. Bane 1-7 er således optaget i dette tidsrum.

Vi klipper hæk den 24. juni - klipper du med?
Kalenderen siger midsommer – og det betyder at hækken i tennisklubben skal klippes. Jeg håber, at der er rigtig mange, der har tid og overskud til at give en hånd med. Der vil helt sikkert komme nogle af de ”trofaste” medlemmer, som gang på gang møder op, og giver en hånd med. Men jeg vil blive virkelig glad, hvis der også dukker en masse nye ansigter op – det være sig nye medlemmer, forældre til børn og juniormedlemmer, motionister og elitespillere. Vi klipper hæk mandag den 24. juni kl. 17-21. Hvis vi er mange nok, kan hækken klippes på én aften. Send en sms til Rolf (21361795), Peder (29242532) eller Jacob (25295622), hvis du kan deltage. Medbring gerne hækkeklipper, kabeltromle, kost og lignende.

Husk tilmelding til Tennisskole 2019
Til alle juniorer og forældre – så kan I godt sætte kryds i kalenderen. Horsens Tennisklub genoptager traditionen, og holder tennisskole sammen med DGI Tennis. Det kommer til at foregå i uge 27. Tilmelding sker via DGI's hjemmeside https://www.dgi.dk/tennis/arrangementer/201910806001.

Kunne du tænke dig at blive tennistræner og træne børn og unge?
Træneren er en nøglefigur i tennisklubben. At kunne tiltrække, fastholde og udvikle børn i tennissporten, er en stor og vigtig opgave. Dansk Tennis Forbund giver dig mulighed for at blive træner, og Horsens Tennis Klub betaler med støtte fra Horsens Kommune. Du kan komme på Klubtræneruddannelse (KT1) allerede til efteråret. Det er den 7-8. september i Aarhus eller 28-29. september i Kolding. Se mere på dette link: https://tennis.dk/uddannelse/traeneruddannelse/grundlaeggende-traeneruddannelse/
Hvis du er interesseret kså tag fat i Jacob på 2529 5622 eller på info@horsenstennisklub.dk.

Holdkampe udendørs 2019

Kom og se god tennis og støt de lokale helte - der er 1 grillpølse og 1 øl/vand pr. pers. til de fremmødte tilskuere til førsteholdets kampe. Se oversigt over hjemmekampe her.

Seniortræning udendørs 2019
Kom til seniortræning torsdage: Let øvede kl. 17-18 og begyndere kl. 18-19. Rolf og Jørgen er trænere. Pris 500 kr. for hele udesæsonen (kom og prøv et par gange gratis - vi har også en ketcher du kan låne). Tilmeld dig her.

Juniortræning udendørs 2019
Husk at købe juniorhelårskontingent (eller familiekontingent) OG udendørstræning (1 gang om ugen eller 2 gange om ugen). Se alt om betaling her.

Hold og tider kan du se her. Har du spørgsmål omkring hvilket hold dit barn skal gå på, så skriv til os på Facebook eller skriv til info@horsenstennisklub.dk

Mandagsåbent
MandagsÅbent starter den 6. maj kl. 18-20.
MandagsÅbent er for tennisspillere, som kan serve og holde en bold kørende. Der spilles doubler med skiftende makkere. Tilmelding er ikke nødvendig - man kommer bare. Torben Skytte er tovholder.

Banetovholdere søges
Juniorer og hold, som er tilmeldt holdturneringen, har sammen med de faste banetovholdere fået ansvar for at hjælpe med at holde ukrudt væk fra banerne. Hjælpere søges til at holde ukrudtet nede på bane 1+2+3. Kontakt
Erik for mere info. Se banetovholderne her.

Generalforsamling
Torsdag den 25. oktober blev der afholdt generalforsamling i Horsens Tennis Klub. Referat.

Klubmodul app
Book bane mm. via app fra klubmodul

Find en at spille med
Se mere under Nyheder - Find en makker.

Parkeringskort
Parkeringskort for klubbens medlemmer 2019+20 udleveres. Der er 2 timers parkering på Kraghsvej, hverdage kl. 8-16, øvrige tidspunkter og weekend er der fri parkering. Der er krav om parkeringskort på klubbens parkeringsplads alle dage hele døgnet.

Booking i hallen
Booking sker i 2 trin: 1: Køb af vilkårlig tid. 2: Booking af tid.
Der kan bookes op til 4x30 minutter pr. medlem.

Halinfo
Kun adgang i hallen med rene tennissko. Døren låser op og lyset tænder ved bevægelse, når der er booket time. HUSK:
Ingen sko med sorte såler, som smitter af i hallen. Hjælp hinanden med at holde belægningen god.
Se mere om hallen under Indendørs (i menuen til venstre). Info in english.

Frivilligt arbejde
Jo flere hænder, jo mere kan vi gøre. Vi har gang i mange projekter i bestyrelsen, hvorfor vi søger hjælp til de daglige driftsopgaver. Snak med bestyrelsen, hvis du har tid og lyst til at være en del af teamet.

Gratis helårskontingent
Indgå eller arranger en 3-årig sponsoraftale på min. 3 x 1000 kr. og få 1 gratis helårskontingent det første år. Se sponsorkatalog med forslag til sponsoraftaler. Hør desuden om dine rigtig gode fordele ved at tage et bankmøde med Spar Nord Bank: Snak med Dan.

Privattræning
Pris 200 kr. pr. time+ evt. halleje, max 4 deltagere. Se under Trænere, hvem der tilbyder privattræning.

Hold dit arrangement i klubben - gratis for medlemmer
Lån klublokaler og/eller et par baner - se mere under Leje af klubben

Spil med ligesindede via Facebook
Der findes indtil videre 2 Facebookgrupper for HTK spillere, som gerne vil spille med andre medlemmer: HTK Serie 3 og HTK Uøvede (for nybegyndere og/eller let øvede spillere).

Klubben søger sponsorer
Har du eller kender du en virksomhed, som kunne tænke sig at markedsføre sig via Horsens Tennis Klub, så send og en mail - vi har mange spændende muligheder at tilbyde. Se mulighederne i Sponsorkataloget

Spørgsmål kan sendes til info@horsenstennisklub.dk
For Questions you can mail info@horsenstennisklub.dk