Horsens Tennis Klub - tennis for hele familien
Prices, options, how to try tennis and find players
Priser, muligheder, prøv at spille tennis og find en makker.

Det sker Horsens Tennis Klub 2019
Klubben 2019 (datoer med rødt = ingen senior- og juniortræning)

JULEHYGGE FOR ALLE BØRN OG JUNIORER SØNDAG DEN 15. DECEMBER
Der er julehygge den 15. december kl. 14-16 for alle børn, unge og juniorer - der vil være hygge på banen med skumtennis, julemusik på anlægget, sjov og samvær, glögg og æbleskiver. Tag jeres forældre med.

REFERAT FRA GENERALFORSAMLING OG REGNSKAB
Regnskab 2018/2019
Regnskab 2019

Referat fra generalforsamlingen den 31. oktober 2019

GEDVED ENTREPRENØRFORRETNING HAR MANDSKABSVOGN PÅ BANE 8 TIL NYTÅR
I forbindelse med vand- og kloakeringsarbejde på Bøghsgade har Gedved Entreprenørforretning fået lov til at opstille mandskabsvogn + 20 fods container på bane 8 langs hegnet, så der stadig kan spilles op ad slagsmuren. Arbejdet forventes færdigt til jul/nytår. Hegnet bliver efterfølgende reetableret.

Shoppen
Bestyrelsen har besluttet, at klubben ikke længere sælger tennisbolde, og der kan fremover ikke købes bolde via hjemmesiden. Det er for tidskrævende, og forbundet med en del administration. Vi vil prioritere tiden på andre opgaver.

Juniortræning indendørs 2019
Husk at købe juniorhelårskontingent (eller familiekontingent) OG udendørstræning (1 gang om ugen eller 2 gange om ugen). Se alt om betaling her. Hold og tider kan du se her.

Har du spørgsmål omkring hvilket hold dit barn skal gå på, så skriv til os på Facebook eller skriv til info@horsenstennisklub.dk

Mandagsåbent
MandagsÅbent starter den 6. maj kl. 18-20.
MandagsÅbent er for tennisspillere, som kan serve og holde en bold kørende. Der spilles doubler med skiftende makkere. Tilmelding er ikke nødvendig - man kommer bare. Torben Skytte er tovholder.

Banetovholdere søges
Juniorer og hold, som er tilmeldt holdturneringen, har sammen med de faste banetovholdere fået ansvar for at hjælpe med at holde ukrudt væk fra banerne. Hjælpere søges til at holde ukrudtet nede på bane 1+2+3. Kontakt
Erik for mere info. Se banetovholderne her.

Klubmodul app
Book bane mm. via app fra klubmodul

Find en at spille med
Se mere under Nyheder - Find en makker.

Parkeringskort
Parkeringskort for klubbens medlemmer 2019+20 udleveres. Der er 2 timers parkering på Kraghsvej, hverdage kl. 8-16, øvrige tidspunkter og weekend er der fri parkering. Der er krav om parkeringskort på klubbens parkeringsplads alle dage hele døgnet.

Booking i hallen
Booking sker i 2 trin: 1: Køb af vilkårlig tid. 2: Booking af tid.
Der kan bookes op til 4x30 minutter pr. medlem.

Halinfo
Kun adgang i hallen med rene tennissko. Døren låser op og lyset tænder ved bevægelse, når der er booket time. HUSK:
Ingen sko med sorte såler, som smitter af i hallen. Hjælp hinanden med at holde belægningen god.
Se mere om hallen under Indendørs (i menuen til venstre). Info in english.

Frivilligt arbejde
Jo flere hænder, jo mere kan vi gøre. Vi har gang i mange projekter i bestyrelsen, hvorfor vi søger hjælp til de daglige driftsopgaver. Snak med bestyrelsen, hvis du har tid og lyst til at være en del af teamet.

Gratis helårskontingent
Indgå eller arranger en 3-årig sponsoraftale på min. 3 x 1000 kr. og få 1 gratis helårskontingent det første år. Se sponsorkatalog med forslag til sponsoraftaler. Hør desuden om dine rigtig gode fordele ved at tage et bankmøde med Spar Nord Bank: Snak med Dan.

Privattræning
Pris 200 kr. pr. time+ evt. halleje, max 4 deltagere. Se under Trænere, hvem der tilbyder privattræning.

Hold dit arrangement i klubben - gratis for medlemmer
Lån klublokaler og/eller et par baner - se mere under Leje af klubben

Spil med ligesindede via Facebook
Der findes indtil videre 2 Facebookgrupper for HTK spillere, som gerne vil spille med andre medlemmer: HTK Serie 3 og HTK Uøvede (for nybegyndere og/eller let øvede spillere).

Klubben søger sponsorer
Har du eller kender du en virksomhed, som kunne tænke sig at markedsføre sig via Horsens Tennis Klub, så send og en mail - vi har mange spændende muligheder at tilbyde. Se mulighederne i Sponsorkataloget

Spørgsmål kan sendes til info@horsenstennisklub.dk
For Questions you can mail info@horsenstennisklub.dk