Horsens Tennis Klub - tennis for hele familien
Prices, options, how to try tennis and find players
Priser, muligheder, prøv at spille tennis og find en makker.

Det sker Horsens Tennis Klub 2018
Klubben 2018. Klubben 2019 (datoer med rødt = ingen senior- og juniortræning)

Banetovholdere søges
Grundet frafald af banetovholdere, søges nye banetovholdere til at holde ukrudtet nede på banerne. Der afholdes tennis og hyggeevents med banetovholderne i løbet af året. Kontakt Erik for mere info. Se banetovholderne her.

DGI skumtennisstævne for børn og juniorer
Horsens Tennis Klub og afholder sammen med DGI skumtennisstævne for børn og juniorer (U8-U18) den 23. marts fra kl. 10 til 14. Pris: 75 kr. Tilmelding og nærmere information omkring stævnet findes på DGI’s hjemmeside

Baneklargøring
Kom og hjælp med at gøre baner klar den 30+31. marts kl. 12-16. Vi skal være mindst 16 til at lave baner og en flok til at hygge om de arbejdende, så skriv til Peder på lineogpeder@yahoo.dk at du kan komme og hjælpe. Alle er velkommen: juniorer, forældre, senior, veteraner - kom bare do. Se mere info om arbejdsdagen her. Se specifikke deltaljer om opgaverne her.

Tennisskole 2019
Til alle juniorer og forældre – så kan I godt sætte kryds i kalenderen. Horsens Tennisklub genoptager traditionen, og holder tennisskole sammen med DGI Tennis. Det kommer til at foregå i uge 27. Så I kan lige nå at ønske jer noget lækkert tennisgear af jeres forældre til jul J. Der kommer løbende mere information om tennisskolen så snart vi ved mere. Hvis I ikke kan vente kan I tage fat i Jacob på 25295622. Spred og del nyheden.

Generalforsamling
Torsdag den 25. oktober blev der afholdt generalforsamling i Horsens Tennis Klub. Referat.

Juniortræning indendørs
Se hold og træningstider. Køb juniortræning for 1. kvartal (011018-201218) her. Spørgsmål vedr. træning rettes til Chris. Se alt om hvordan du betaler her - hvis du har læst og fulgt vejledningen og stadig har problemer med at betale, så skriv til bestyrelsen. Se velkomstbrev for nye juniorspillere vinter her.

Seniortræning indendørs 2018
Søndagstræning: kl. 10-11 for let øvede og øvede. Kl. 11-12 for nybegyndere 11-12. Spørgsmål rettes til de to trænere Jørgen og Rolf. Som ny spiller kan du deltage i indendørs træningen 2 gange gratis. Pris vinterkontingent senior 200 kr. Pris seniortræning inde 2018/2019 600 kr. Hvis du ikke har en ketcher, kan du låne en af klubben.

Banetovholdere
Hvis du har lyst til at assistere banetovholderne samt deltage i banetovholderevents, så skriv til klubben - det er god klubånd og hyggeligt! Se oversigt over banetovholdere her

Klubmodul app
Book bane mm. via app fra klubmodul

Hjælp til drift
Bestyrelsen drukner i drift - vi mangler hjælp til store og små opgaver. Se mere her. Skriv til klubben hvis du vil være med til at tage ansvar.

Find en at spille med
Se mere under Nyheder - Find en makker.

Parkeringskort
Parkeringskort for klubbens medlemmer 2017+18 udleveres. Der er 2 timers parkering på Kraghsvej, hverdage kl. 8-16, øvrige tidspunkter og weekend er der fri parkering. Der er krav om parkeringskort på klubbens parkeringsplads alle dage hele døgnet.

Booking i hallen
Booking sker i 2 trin: 1: Køb af vilkårlig tid. 2: Booking af tid.
Der kan bookes op til 4x30 minutter pr. medlem.

Halinfo
Kun adgang i hallen med rene tennissko. Døren låser op og lyset tænder ved bevægelse, når der er booket time. HUSK:
Ingen sko med sorte såler, som smitter af i hallen. Hjælp hinanden med at holde belægningen god.
Se mere om hallen under Indendørs (i menuen til venstre). Info in english.

Frivilligt arbejde
Jo flere hænder, jo mere kan vi gøre. Vi har gang i mange projekter i bestyrelsen, hvorfor vi søger hjælp til de daglige driftsopgaver. Snak med bestyrelsen, hvis du har tid og lyst til at være en del af teamet.

Gratis helårskontingent
Indgå eller arranger en 3-årig sponsoraftale på min. 3 x 1000 kr. og få 1 gratis helårskontingent det første år. Se sponsorkatalog med forslag til sponsoraftaler. Hør desuden om dine rigtig gode fordele ved at tage et bankmøde med Spar Nord Bank: Snak med Dan.

Privattræning
Pris 200 kr. pr. time+ evt. halleje, max 4 deltagere. Se under Trænere, hvem der tilbyder privattræning.

Hold dit arrangement i klubben - gratis for medlemmer
Lån klublokaler og/eller et par baner - se mere under Leje af klubben

Spil med ligesindede via Facebook
Der findes indtil videre 2 Facebookgrupper for HTK spillere, som gerne vil spille med andre medlemmer: HTK Serie 3 og HTK Uøvede (for nybegyndere og/eller let øvede spillere).

Klubben søger sponsorer
Har du eller kender du en virksomhed, som kunne tænke sig at markedsføre sig via Horsens Tennis Klub, så send og en mail - vi har mange spændende muligheder at tilbyde. Se mulighederne i Sponsorkataloget - send en mail til Dan, hvis du ønsker en papirudgave.

Grip, ketchere og bolde sælges i shoppen
Mangler du ketcher, bolde eller er dit grip på ketcheren ved at være slidt - så kig i shoppen - udlevering af det købte sker i klubben jf. beskrivelsen.

Spørgsmål kan sendes til info@horsenstennisklub.dk
For Questions you can mail info@horsenstennisklub.dk

Venlige hilsener

DET SKER I KLUBBEN