Som medlem af Horsens Tennis Klub får du adgang til 8 udendørs baner, 1 indendørs tennishal med bad/omklædning, samt kvalitetstræning, socialt samvær og sjovt spil på mange niveauer.

Dagens medlemstal (9. september): 299

INDENDØRSSÆSONEN STÅR FOR DØREN
Snart skal alle vi indendørs og spille i hallen. Der er mange vintermedlemmer. Tjek medlemsoversigten. Kun hvis du står på oversigten, er du registreret som medlem. Står du ikke på listen, skal du købe medlemskab.

SKOLETENNIS FOR LANGMARK, SCT. IB OG BANKAGER

Vi er så heldige, at vi igen i år kan byde velkommen til skoletennis, denne gang Langmark, Sct. Ib og Bankager, som vil gennemføre et skoletennisforløb for en række klasser.
Langmark Skolen vil hver torsdag (første gang den 13. august og de efterfølgende 5 torsdage) i tidsrummet fra kl. 8-11.30 have tennis på bane 4-7. Sct. Ib vil hver fredag formiddag (første gang den 14. august og de efterfølgende 3 fredage) råde over bane 4-7 i tidsrummet fra kl. 8-11.30. Ligeledes vil Sct. Ib råde over bane 4-7 onsdag den 19. august og de efterfølgende 3 onsdage i tidsrummet fra kl. 12-14. Også Bankager Skole har meldt deres ankomst, og de vil have skoletennis hver tirsdag formiddag på bane 5-7, første gang den 18. august fra kl. 8-11 og de efterfølgende 8 tirsdage. Sidste år fik vi mange nye juniormedlemmer efter et vellykket skoletennisforløb. Det håber vi, gentager sig igen i år, så morgendagens stjerne er på vej. Tag godt imod dem.

Spørgsmål kan rettes til Jacob på info@horsenstennisklub.dk

JUNIORTRÆNING:
Husk at købe juniorhelårskontingent (eller familiekontingent) OG udendørstræning.
Se spilleplanen her

Du er velkommen til gratis prøvetime på et af vores hold, se mere her (klubben har låneketsjere, spørg trænerne)
Prøv gerne klubbens baner inden du evt. melder dig ind, se mere her
Klar til at blive medlem? Opret først en profil her og dernæst betales kontingent i klubbens bookingsystem her