Som medlem af Horsens Tennis Klub får du adgang til 7 udendørs grusbaner, 1 streetbane m/ slåmur, 1 indendørs tennishal med bad/omklædning, samt mulighed for kvalitetstræning, socialt samvær og sjovt spil på mange niveauer.

Dagens medlemstal (8. december): 349

TENNISHALLEN ER LUKKET NED, MEN DER KAN SPILLES UDENDØRS
Sundhedsministerens udvidelse af restriktionerne betyder, at vi desværre har været nødsaget til at lukke hallen inkl. omklædning fra og med fredag den 11. december 2020. Lyset i hallen vil være permanent slukket. Foreløbig gælder det til og med 7. februar 2021. Bane 3, 6 og 7 - samt streetbanen er fortsat åben for spil udendørs.

NYE PARKERINGSKORT 
Det er tid til udskiftning af parkeringskort. De nye kort, som gælder i 2021 og 2022, vil blive udleveret til medlemmer. De nye parkeringskort udleveres ved henvendelse til Birgit, Thomas eller Jacob. 

GENERALFORSAMLING DEN 29. OKTOBER ER UDSAT INDTIL VIDERE
Pga. forsamlingsloftet på max. 10 personer, ser vi os desværre nødsaget til at udsætte generalforsamlingen. Forsamlingsloftet er forlænget til 13. december, så det er næppe realistisk at gennemføre generalforsamlingen inden jul. Vi følger situationen. Se indkaldelsen her. 

TUMLETENNIS OG TOSSERIER - TENNIS FOR DE ALLERMINDSTE (2-5 ÅRIGE)
Meld dig og dit barn til tumletennis med Cedric. Der er tumletennis hver fredag kl. 16.30 - 17.30. Vi bruger forskelligt udstyr fra redskabsrummet og laver leg, sjov og lidt tennis. Tilmelding 200 kr. på Mobilepay 81488. Læs mere om tumletennis her.

JUNIORTRÆNING INDENDØRS
Indendørstræning for juniorer startede uge 43. Vi træner mandage og onsdage, samt tirsdage og torsdage i tidsrummet kl. 16-19. Der er rigtig mange juniorer, der vil spille tennis - og det er dejligt - men det har været et puslespil, at få fordelt spillerne på de forskellige hold, få gode trænere og hjælpetrænere til holdene etc. Vi håber I vil respektere fordelingen. Se træningstider og hold her. Træning 1 x om ugen koster 600 kr. og 2 x ugentligt 800 kr. for hele indendørssæsonen. Tilmelding og betaling foregår her

NYT MEDLEM
Du er velkommen til gratis prøvetime på et af vores hold, for spørgsmål kan klubben kontaktes her
Klar til at blive medlem? Opret først en profil her og dernæst betales kontingent i klubbens bookingsystem her 
 
LEJ EN BANE
Oprettelse af profil uden betaling giver ikke adgang til spil for ikke-medlemmer. Er du ikke medlem kan du enten betale kontingent her eller leje en udendørsbane. Det koster 100 kr. pr. udendørsbane pr. time. Betaling sker på Mobilepay til 81488 med teksten 'baneleje'. Indendørsbane kan kun bookes som gæst med et medlem eller med et gyldigt medlemskab.

OK SPONSORAFTALE
Klubben indgik i 2020 en aftale med OK, dvs hver gang du tanker brændstof ved OK via benzinkort eller app, støtter OK klubben med 5 øre pr. liter (husk at vælge Horsens Tennis Klub som klub). Vælger du også at modtage el fra OK, fordobles støtten til 10 øre pr. liter. Og pga. covid-situationen får alle klubber 30% ekstra fra OK frem til maj 2021.
Se mere her og hent OK's App her

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle