Horsens Tennis Klub

- tennis for alle

Alle klubbens faciliteter er igen åbne. Men Covid-19 er ikke over, så derfor henstiller vi til, at alle sørger for en god håndhygiejne, og hvis køkkenfaciliteterne benyttes, så skal al service mv. vaskes af, eller stilles i opvaskemaskinen. Bordplade, kaffemaskine og andre vandrette flader skal tørres grundigt af.

Koden til indgangsdøren er igen det "normale". Og tennishallen er igen åben for booking og spil.

Vi er pr. den 4. juli 276 medlemmer.

Juniortræning starter op igen i uge 33 (mandag den 10. august) - indtil da kan alle medlemmer frit benytte bane 4-7 om mandagen og onsdagen.

Juniortræning:

BEMÆRK AT BANE 4-7 ER RESERVERET TIL JUNIORTRÆNING KL. 16-19 MANDAGE OG ONSDAGE

Husk at købe juniorhelårskontingent (eller familiekontingent) OG udendørstræning.

NYT fra bestyrelsen:

Ikke-medlem:

Prøv gerne klubbens baner inden du evt melder dig ind.
Det koster 100,- pr. time uanset antallet af spillere på banen og kan betales via Mobilepay til 81488 (skriv baneleje).
Vil du gerne prøve træning/spil er du velkommen til gratis prøvetime på et af vores hold, se mere her

For spørgsmål kan klubben kontaktes her