Som medlem af Horsens Tennis Klub får du adgang til 8 udendørs baner, 1 indendørs tennishal med bad/omklædning, samt kvalitetstræning, socialt samvær og sjovt spil på mange niveauer.

Dagens medlemstal (21. oktober): 325

GENERALFORSAMLING DEN 29. OKTOBER KL. 18.30
Pga. af Covid-19 kan vi maksimalt være 50. Forbehold for udsættelse hvis maksimalt antal forsamlede sættes ned til under 50. Generalforsamlingen holdes måske i hallen, hvor vi kan sidde med god afstand. Der vil ikke være forplejning i år pga. Covid-19. Forslag der ønskes behandlet på generalforsamlingen skal sendes til info@horsenstennisklub.dk senest 25. oktober 2020. Se indkaldelsen her. 

TUMLETENNIS OG TOSSERIER - TENNIS FOR DE ALLERMINDSTE (2-5 ÅRIGE)
Meld dig og dit barn til tumletennis med Cedric. Der er tumletennis hver fredag kl. 16.30 - 17.30. Det er leg, sjov, socialt samvær og en smule tennis. Tilmelding 200 kr. på Mobilepay 81488. Læs mere om tumletennis her.

JUNIORTRÆNING INDENDØRS
Der er ikke træning i uge 42 (efterårsferie)
Indendørstræning for juniorer starter fra uge 43 (19/10). Vi træner mandage og onsdage, samt tirsdage og torsdage i tidsrummet kl. 16-19. Der er rigtig mange juniorer, der vil spille tennis - og det er dejligt - men det har været et puslespil, at få fordelt spillerne på de forskellige hold, få gode trænere og hjælpetrænere til holdene etc. Er der juniorer, der ikke er med på listen, men som har trænet udendørs, skal vi nok finde plads til dem. Men det kan være svært at finde plads til helt nye juniorer. Vi håber I vil respektere fordelingen. Se træningstider og hold her. Træning 1 x om ugen koster 600 kr. og 2 x ugentligt 800 kr. for hele indendørssæsonen. Tilmelding og betaling foregår her

NYT MEDLEM
Du er velkommen til gratis prøvetime på et af vores hold, se mere her (klubben har låneketsjere, spørg trænerne)
Lej gerne en af klubbens baner inden du evt. melder dig ind, se mere her
Klar til at blive medlem? Opret først en profil her og dernæst betales kontingent i klubbens bookingsystem her
For spørgsmål kan klubben kontaktes her
 
LEJ EN BANE
Oprettelse af profil uden betaling giver ikke adgang til spil for ikke-medlemmer. Er du ikke medlem kan du enten betale kontingent her eller leje en udendørsbane. Det koster 100 kr. pr. udendørsbane pr. time. Betaling sker på Mobilepay til 81488 med teksten 'baneleje'. Indendørsbane kan kun bookes med et gyldigt medlemskab.
 

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle