Horsens Tennis Klub - tennis for hele familien
Prices, options, how to try tennis and find players
Priser, muligheder, prøv at spille tennis og find en makker.

Det sker Horsens Tennis Klub 2018
Klubben 2019 (datoer med rødt = ingen senior- og juniortræning)

Standerhejsning 2019
Traditionen tro er der standerhejsning - i år 28. april kl. 14. INSPORT fra Aarhus har meldt deres ankomst, og der vil derfor være rig lejlighed til at opdatere tennistasken med nyt lækkert tennisudstyr fra INSPORT. Vi satser på godt vejr - så tag ketcheren med. Vi ses på Kraghsvej 3.

Juniortræning udendørs 2019
Juniortræning udendørs starter op 29. april 2019. Hold øje med opdateringer på hjemmesiden. Det vil være muligt at købe juniorhelårskontingent og udendørstræning (1 eller 2 gange om ugen) fra d. 1 maj 2019.

Hold og tider kan du se her. Har du spørgsmål omkring hvilket hold dit barn skal gå på, så skriv til os på Facebook eller skriv til info@horsenstennisklub.dk

Tennissportens Dag
Horsens Tennis Klub deltager i den landsdækkende promovering af tennissporten gennem "Tennissportens Dag" den 4. maj 2019, hvor alle er velkomne. Spred budskabet, kig forbi Kraghsvej 3 og vær med fremme tennissporten. Vi holder åbent hus i tidsrummet kl. 11-15.

Mandagsåbent

MandagsÅbent starter den 6. maj kl. 18-20.
MandagsÅbent er for tennisspillere, som kan serve og holde en bold kørende. Der spilles doubler med skiftende makkere. Tilmelding er ikke nødvendig - man kommer bare.

Sct. Ib Skole prøver kræfter med tennis
Onsdag den 24. april kommer ca. 70 forventningsfulde elever fra tre 3. klasser på Sct. Ib Skole, og prøver kræfter med tennis. Det er starten på et fire ugers skoletennisforløb, som altså begynder onsdag i uge 17. Sct. Ib spiller således skoletennis hver onsdag (kl. 8-12), torsdag (kl. 12-14) og fredag (kl. 8-12). Sct. Ib. optager 5 baner (bane 1-5), dog benytter de samtlige 7 baner om onsdagen i tidsrummet kl.8-10. Vi håber, at der blandt eleverne vil være rigtig mange nye medlemmer. Sidste dag er fredag den 24. maj mellem kl. 8-12 (det er den eneste dag Sct. Ib spiller i uge 21). Tag rigtig godt imod eleverne.
Husk tilmelding til Tennisskole 2019
Til alle juniorer og forældre – så kan I godt sætte kryds i kalenderen. Horsens Tennisklub genoptager traditionen, og holder tennisskole sammen med DGI Tennis. Det kommer til at foregå i uge 27. Tilmelding sker via DGI's hjemmeside https://www.dgi.dk/tennis/arrangementer/201910806001.

Banetovholdere søges
Juniorer og hold, som er tilmeldt holdturneringen, har sammen med de faste banetovholdere fået ansvar for at hjælpe med at holde ukrudt væk fra banerne. Hjælpere søges til at holde ukrudtet nede på bane 1+2+3. Kontakt
Erik for mere info. Se banetovholderne her.

Generalforsamling
Torsdag den 25. oktober blev der afholdt generalforsamling i Horsens Tennis Klub. Referat.

Klubmodul app
Book bane mm. via app fra klubmodul

Find en at spille med
Se mere under Nyheder - Find en makker.

Parkeringskort
Parkeringskort for klubbens medlemmer 2019+20 udleveres. Der er 2 timers parkering på Kraghsvej, hverdage kl. 8-16, øvrige tidspunkter og weekend er der fri parkering. Der er krav om parkeringskort på klubbens parkeringsplads alle dage hele døgnet.

Booking i hallen
Booking sker i 2 trin: 1: Køb af vilkårlig tid. 2: Booking af tid.
Der kan bookes op til 4x30 minutter pr. medlem.

Halinfo
Kun adgang i hallen med rene tennissko. Døren låser op og lyset tænder ved bevægelse, når der er booket time. HUSK:
Ingen sko med sorte såler, som smitter af i hallen. Hjælp hinanden med at holde belægningen god.
Se mere om hallen under Indendørs (i menuen til venstre). Info in english.

Frivilligt arbejde
Jo flere hænder, jo mere kan vi gøre. Vi har gang i mange projekter i bestyrelsen, hvorfor vi søger hjælp til de daglige driftsopgaver. Snak med bestyrelsen, hvis du har tid og lyst til at være en del af teamet.

Gratis helårskontingent
Indgå eller arranger en 3-årig sponsoraftale på min. 3 x 1000 kr. og få 1 gratis helårskontingent det første år. Se sponsorkatalog med forslag til sponsoraftaler. Hør desuden om dine rigtig gode fordele ved at tage et bankmøde med Spar Nord Bank: Snak med Dan.

Privattræning
Pris 200 kr. pr. time+ evt. halleje, max 4 deltagere. Se under Trænere, hvem der tilbyder privattræning.

Hold dit arrangement i klubben - gratis for medlemmer
Lån klublokaler og/eller et par baner - se mere under Leje af klubben

Spil med ligesindede via Facebook
Der findes indtil videre 2 Facebookgrupper for HTK spillere, som gerne vil spille med andre medlemmer: HTK Serie 3 og HTK Uøvede (for nybegyndere og/eller let øvede spillere).

Klubben søger sponsorer
Har du eller kender du en virksomhed, som kunne tænke sig at markedsføre sig via Horsens Tennis Klub, så send og en mail - vi har mange spændende muligheder at tilbyde. Se mulighederne i Sponsorkataloget

Spørgsmål kan sendes til info@horsenstennisklub.dk
For Questions you can mail info@horsenstennisklub.dk