Som medlem af Horsens Tennis Klub får du adgang til 8 udendørs baner, 1 indendørs tennishal med bad/omklædning, samt kvalitetstræning, socialt samvær og sjovt spil på mange niveauer.

Dagens medlemstal (25. oktober): 328

EFTERÅRSKLARGØRING DEN 1. NOVEMBER KL. 10
Efteråret er over os, og udendørsanlægget og banerne skal lukkes ned. Vi holder sædvanen tro et par baner åbne, så længe vejret tillader det. Kom og deltage i arbejdet den 1. november kl. 10. Det tager højst et par timer. Pga. forsamlingsloftet på højst 10 personer, må du gerne melde din deltagelse på SMS til Lars på 23 80 69 40. 

GENERALFORSAMLING DEN 29. OKTOBER ER UDSAT INDTIL VIDERE
Pga. forsamlingsloftet på max. 10 personer gældende frem til den 22. november, ser vi os desværre nødsaget til at udsætte generalforsamlingen. Hvis forsamlingsloftet hæves fra den 22. november, håber vi på at kunne gennemføre generalforsamlingen inden jul. Se indkaldelsen her. 

TUMLETENNIS OG TOSSERIER - TENNIS FOR DE ALLERMINDSTE (2-5 ÅRIGE)
Meld dig og dit barn til tumletennis med Cedric. Der er tumletennis hver fredag kl. 16.30 - 17.30. Det er leg, sjov, socialt samvær og en smule tennis. Tilmelding 200 kr. på Mobilepay 81488. Læs mere om tumletennis her.

JUNIORTRÆNING INDENDØRS
Indendørstræning for juniorer startede uge 43. Vi træner mandage og onsdage, samt tirsdage og torsdage i tidsrummet kl. 16-19. Der er rigtig mange juniorer, der vil spille tennis - og det er dejligt - men det har været et puslespil, at få fordelt spillerne på de forskellige hold, få gode trænere og hjælpetrænere til holdene etc. Er der juniorer, der ikke er med på listen, men som har trænet udendørs, skal vi nok finde plads til dem. Men det kan være svært at finde plads til helt nye juniorer. Vi håber I vil respektere fordelingen. Se træningstider og hold her. Træning 1 x om ugen koster 600 kr. og 2 x ugentligt 800 kr. for hele indendørssæsonen. Tilmelding og betaling foregår her

NYT MEDLEM
Du er velkommen til gratis prøvetime på et af vores hold, se mere her (klubben har låneketsjere, spørg trænerne)
Lej gerne en af klubbens baner inden du evt. melder dig ind, se mere her
Klar til at blive medlem? Opret først en profil her og dernæst betales kontingent i klubbens bookingsystem her
For spørgsmål kan klubben kontaktes her
 
LEJ EN BANE
Oprettelse af profil uden betaling giver ikke adgang til spil for ikke-medlemmer. Er du ikke medlem kan du enten betale kontingent her eller leje en udendørsbane. Det koster 100 kr. pr. udendørsbane pr. time. Betaling sker på Mobilepay til 81488 med teksten 'baneleje'. Indendørsbane kan kun bookes med et gyldigt medlemskab.
 

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle