Som medlem af Horsens Tennisklub får du adgang til 8 udendørs baner, 1 indendørs tennishal med bad/omklædning, samt kvalitetstræning, social samvær og sjovt spil på mange niveauer.

Dagens medlemstal (6. august): 279

SKOLETENNIS FOR LANGMARKSKOLE, SCT. IB SKOLE OG BANKAGER SKOLE

Vi er så heldige, at vi igen i år kan byde velkommen til Langmark Skolen og Sct. Ib, som vil gennemføre et skoletennisforløb for en række klasser.

Langmark Skolen vil hver torsdag (første gang den 13. august og de efterfølgende 5 torsdage) i tidsrummet fra kl. 8-11.30 have tennis på bane 4-7. Sct. Ib vil hver fredag formiddag (første gang den 14. august og de efterfølgende 3 fredage) råde over bane 4-7 i tidsrummet fra kl. 8-11.30. Ligeledes vil Sct. Ib råde over bane 4-7 onsdag den 19. august og de efterfølgende 3 onsdage i tidsrummet fra kl. 12-14. Også Bankager Skole har meldt deres ankomst, og de vil have skoletennis hver tirsdag formiddag, første gang den 18. august fra kl. 8-11 og de efterfølgende 8 tirsdage. Sidste år fik vi mange nye juniormedlemmer efter et vellykket skoletennisforløb. Det håber vi, gentager sig igen i år, så morgendagens stjerne er på vej. Tag godt imod dem.

Spørgsmål kan rettes til Jacob på info@horsenstennisklub.dk

JUNIORTRÆNING:
Juniortræning starter op igen i uge 33 (mandag den 10. august)
Husk at købe juniorhelårskontingent (eller familiekontingent) OG udendørstræning.
Se spilleplanen her

VOKSENTRÆNING FOR NYE MEDLEMMER (BEGYNDERE/LETØVEDE)
Hver torsdag (fra 13. august) mellem kl. 18-19.30 er det muligt for nye voksenmedlemmer, at få træning af Lars og/eller Jørgen. Det koster kun 300 kr. for resten af udesæsonen (17. september). Pengene overføres via Mobilepay til 81488 med teksten 'Voksentræning'.

Du er velkommen til gratis prøvetime på et af vores hold, se mere her (klubben har låneketsjere, spørg trænerne)
Prøv gerne klubbens baner inden du evt. melder dig ind, se mere her
Klar til at blive medlem? Opret først en profil her og dernæst betales kontingent i klubbens bookingsystem her
For spørgsmål kan klubben kontaktes her