Juniortennis

I Horsens Tennis Klub er der juniortræning for alle aldre fra 3-18 år, og vi tilstræber træning på mange niveauer.

Juniortennis har en høj prioritet i Horsens Tennis Klub og vi udvikler løbende. Vi nærmer os 100 juniormedlemmer.

Vi kan tilbyde tennis træning hele året rundt, da vi er den eneste klub i Horsens, der har en indendørs tennis hal.

Vi tilbyder gratis prøvetræning et par gange, inden man behøver at bestemme sig for at blive medlem. Kommer man til prøvetræning, har vi tennisketchere, som vi låner ud. Det betyder, at du ikke behøver bruge penge på udstyr, kontigent og træningsgebyr mv. før du ved, at dit barn har lyst til at spille tennis.

Når dit barn bliver medlem betales kontigent her og træning her

For spørgsmål omkring, hvilket hold, der vil passe til dit barns alder og evt niveau, kan du kontakte Maiken på mail på maikenchris@hotmail.com

Vi glæder os til at se dig.

Bestyrelsen og trænerne

Nuværende spilleplan indendørs 2021/22 (ændringer kan forekomme):